Pølsebrødpanini

Med pesto, skinke og smeltet ost

Ship O’hoi alle landkrabber! Nå seiler vi til sjøs med en saftig pølsebrødpanini av pesto, skinke og ost.

4 porsjoner

Ingredienser:
  • 4 Høvding grove pølsebrød
  • 4 ss pesto av god kvalitet
  • 4 store skiver skinke, gjerne røkt
  • 8 skiver hvitost
Seil:
  • 4 tynne skiver agurk (lages med ostehøvel)
  • 4 trekanter paprika 4 trespyd
Slik lager du det:
  1. Del pølsebrødene i to, smør pesto på bunnen, legg på skinke og ost på toppen.
  2. Varm paninien i et toastjern, eller i stekeovn på høy temperatur.
  3. Stikk trespyd med agurk og paprikaseil midt på paninien. Server gjerne med tomatsuppe toppet med krutonger laget av pølsebrødbiter.

Tips! Slik lager du krutonger: Kutt pølsebrød i små terninger, stek dem i litt smør på sterk varme til de er gylne!