Pulled pork à la taco

Med Høvding grove pølsebrød

Skikkelig yummymat på en hverdag får du med Høvding grove pølsebrød, pulled pork, ost, litt grønt og en digg tacorømme.

8 porsjoner

Ingredienser:
  • 8 Høvding grove pølsebrød
  • 1 pk (ca. 550 g) pulled pork
  • 150 g revet hvitost
  • 1 glass pineapple salsa, eller vanlig tacosaus
  • 1 rød paprika, kuttet i små terninger
  • 1 boks mais
  • Litt grønn salat
Tacorømme:
  • 1 boks lettrømme
  • ¾ pk tacokrydder
Slik lager du det:
  1. Varm opp pulled pork etter anvisning.
  2. Tacorømme: Bland rømme og tacokrydder godt sammen.
  3. Prøv deg litt frem med krydder etter hvor store barn du har.
  4. Brett ut pølsebrødene, fordel varmt kjøtt over, deretter revet ost, salsa og paprika.
  5. Stek brødene på 200 °C, til osten har smeltet. Server med litt
    grønn salat, tacorømme og mais.

Tips! Pulled pork kan erstattes med kjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller tynne strimler av svinefilet. Tilsett litt salt og pepper, eller tacokrydder for ekstra god smak.