Strimlet kyllingfilet

Med grove pølsebrød og grønt på hjul

Tut og kjør! Grove pølsebrød med nystekt kyllingfilet og mye grønt, det er super hverdagsmat det!

4 porsjoner

Ingredienser:
  • 4 Høvding grove pølsebrød
  • 200 g kyllingfilet, delt i tynne strimler
  • 1 strøken ts salt
  • ¾ ts nykvernet sort pepper
  • Smør eller olje til steking
Grønt:
  • Litt grønn salat
  • ½ rød paprika, i tynne strimler
  • ½ oransje paprika, i tynne strimler
  • 4 skiver mango
  • Dressing etter ønske
Hjul:
  • 16 skiver agurk
  • 16 tannpirkere (uten smak)
Slik lager du det:
  1. Krydre kyllingstrimlene, stek på høy varme i litt smør eller olje til kjøttet er gyllent og helt gjennomstekt.
  2. Varm pølsebrød i ovn ved 200 °C.
  3. Fyll pølsebrød med salat, stekt kylling, paprika og mango.
  4. Server gjerne med en rosa saus, rømmedressing, aioli, Kesam eller yoghurt naturell.

Tips! 
Til de minste: En enkel rosa saus lager du ved å blande rømme og ketsjup, krydret med salt og pepper.
Til de voksne: Lag en rømmedressing med rømme som smakes til med sitron, salt og pepper. Bland gjerne inn finhakket dill eller gressløk.